Hjælp og gode råd
Få gode råd og hjælp til at bruge Ekspertlisten

For brugere

• Gode råd om bedømmelser af håndværkere

Det er guld værd, at læse hvad andre kunder har gjort sig af erfaringer. Anbefalinger - og advarsler - kan være rigtig god input, når håndværkeren skal vælges. Men husk at bedømmelser skal læses rigtigt - og kan ikke stå alene.

• Ofte stillede spørgsmål (brugere)

Her er en samling af det mest almindelige spørgsmål om Ekspertlisten blandt brugere.

• Sådan skriver du en bedømmelse

Bedømmelser kan være guld værd for andre kunder, når den rigtige håndværker skal vælges. Samtidig er det en hjælp - et skulderklap - til den gode håndværker, som har gjort et godt stykke arbejde.

Brug for hjælp?

Vi står klar til at hjælpe dig, hvis du har problemer eller spørgsmål.

Skriv til os